Nieuws

BREEAM-NL: laat het zien met een plaquette

Heb je een BREEAM-NL keurmerk behaald, dan wil je dat natuurlijk laten zien. Dat kan met een houten BREEAM-NL plaquette.

Elke opdrachtgever van een BREEAM-NL certificering krijgt een officieel certificaat, wanneer het keurmerk is behaald. Maar wist je dat je bij DGBC ook een houten plaquette kunt bestellen? Deze blikvanger vestigt nog meer aandacht op je duurzame prestaties.

Aan de muur

Op de plaquette staan onder andere de projectnaam, plaatsnaam en de score van het project. Je kunt hem binnen neerzetten of aan de muur hangen. De maten zijn 560 mm breed x 420 mm hoog. De plaat heeft een dikte van 40 mm.

De plaquettes worden gemaakt van massief eikenhout (met FSC-keurmerk) en gegraveerd met een laser. Er is dus geen inkt of een ander product nodig bij de productie. De kosten voor een houten plaquette bedragen € 500 (excl. btw) en € 10 verzendkosten.

Officiële uitreiking

Wil je nog wat extra aandacht besteden aan de certificering? DGBC beheert het BREEAM-NL keurmerk in Nederland en ondersteunt je graag met de communicatie en pr rond je behaalde BREEAM-NL certificaat. Zo kan DGBC meewerken aan een officiële uitreiking van het certificaat of de plaquette en zorgen voor zichtbaarheid op de website van BREEAM-NL.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een conceptontwerp ontvangen, neem dan contact op met de helpdesk.

Gerelateerd nieuws

BREEAM AWARDS 2024

9 april 2024
Na een korte afwezigheid zijn de Internationale BREEAM Awards terug van weggeweest. Op 10 juli 2024 vindt de uitreiking voor toonaangevende...

Nationaal BREEAM Congres 2024 ging Back to the Future

8 april 2024
Van een futuristische supervastgoedvrouw tot ‘super ouderwetse’ en lokale oplossingen, het kwam allemaal voorbij tijdens het Nationaal...

Nieuw BREEAM-NL Magazine: Back to the Future

12 maart 2024
BREEAM-NL gaat ‘back to the future’. Tijdens het Nationaal BREEAM Congres op 28 maart in het Beatrix Theater én in een gloednieuwe...