Projecten

Asset
VERY GOOD 65,22%
Beheer
VERY GOOD 55,09%
Gebruik
VERY GOOD 57,33%

Hotel Casa Amsterdam

Hotel Casa Amsterdam, gelegen in Amsterdam-oost op 500 meter van het Amstelstation, is een licht en jong hotel. Hotel Casa is opgericht in 1957 door vier studenten die een einde wilde maken aan het woningtekort voor studenten. 

In de tussentijd is er veel gebeurd, zo is Hotel Casa nu gelegen aan de Eerste Ringdijkstraat, telt Hotel Casa 518 kamers en is de inrichting aangepakt. Daarentegen is de missie al die tijd hetzelfde gebleven; supporting the bright young minds of tomorrow. 

8 Maanden lang, in het laagseizoen, verwelkomt Casa 359 studenten. In deze maanden blijven er dus 159 kamers beschikbaar voor gasten. In het hoogseizoen worden alle 518 hotelkamers. Hier kunnen gasten genieten van het heerlijke eten in restaurant East, de koffie proeven van de specialty coffeebar en genieten van het uitzicht op dakterras Gapp. 

Samen met het duurzaamheidsteam van Casa en de gebouweigenaar Bouwinvest streeft Hotel Casa ernaar om steeds duurzamer te worden en ons uit te laten dagen door het BREEAM-certificaat.